Таравари ја претстави платформата преку спортска активност во општина Врапчиште

taravari.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKКандидатот за претседател од редовите на ВЛЕН Арбен Таравари денеска на иницијатива на Форумот на млади на ВЛЕН во огранокот на Врапчиште, преку спортски активности, возење велосипеди, ја претстави претседателската платформа во оваа општина.

„Денеска продолжуваме со кампањата со малку поинаква активност. На иницијатива на Форумот на млади ВЛЕН во огранокот Врапчиште организиравме спортска активност, со велосипеди. Ќе се движиме низ некои патеки кои се интересни и многу пријатни во овој регион. Верувам дека ќе се сретнеме со други луѓе, ќе разговараме и ќе ја расплетуваме нашата програма. Пред се ќе разговараме со младите за нивните проблеми, маки и предизвици. Така, денес во кампања сме со малку поинаков начин од другите денови“. – се потенцира во изјавата на Арбен Таравари.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK