Стевчо Јакимовски ќе се кандидира за претседател на Македонија

ВМРО-ДПМНЕ-За-бизнис-од-600-милиони-на-СДС-и-ДУИ.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKАктуелниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, ќе биде кандидат за претседател на Македонија, на предлог на неговата партија, ГРОМ.

„ГРОМ одлучи да ме предложи за кандидат за претседател на Македонија“, рече Јакимовски.

Како што додаде, искуството, белата коса, резултатите, годините, како и секогаш јасните политички ставови кои ги изразувал  им дало за право на неговите колеги да го предложат за оваа најважна функција за државата.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK