Сообраќајна несреќа кај Групчин, автопатот Скопје-Тетово е затворен за сообраќај

soobrakajka-noke-policija-202622.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKАМСМ информира дека од 19:45 часот Автопат Скопје – Тетово, кај Групчин, е затворен.

Според информациите, затворањето е поради сообраќајна незгода.

Сообраќајот се пренасочува по стариот пат.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK