„Со СДС и ДУИ има епидемија од корупција“, вели Јанушев

„Со-СДС-и-ДУИ-има-епидемија-од-корупција-вели-Јанушев.png
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо последните десет години има прилично зголемување на корупцијата и во Македонија има епидемија на корупција – оцени американската амбасадорка Анџела Агелер. Осум од последните 10 години СДС&ДУИНГ се на власт, претходните 2 имаше техничка влада во која исто така беа СДС&ДУИНГ, а во целиот овој 10 годишен период Министер за внатрешни работи е Оливер Спасовски, пишува на социјалните мрежи, Игор Јанушев, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ.

„Корупцијата и криминалот во Македонија немаат само име и презиме, имаат и средно име – ДУИНГ&СДС&Спасовски!“, додава тој

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK