„Со оглед дека Ахмети е од ‘европската коалиција’, дали и пиротехничките средства кој ги шверцувал внук му Дрин се европски“, прашува ВМРО-ДПМНЕ

„Со-оглед-дека-Ахмети-е-од-‘европската-коалиција-дали-и.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Со оглед на фактот дека Али Ахмети е од ‘европската коалиција’, а вечерва милионерот Дрин Ахмети освен што ја купил Соравија, дознаваме дека шверцувал петарди“, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Од партијата прашуваат „дали биле европски пиротехничките средства, од која европска земја се донесени, дали звукот што го испуштаат е европски и дали ја информирале Европската комисија за оваа нивна реформа со пиротехнички средства“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK