Терестрична дезинсекција против комарци во Скопје

komarci
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Град Скопје соопшти дека од 23 до 26 мај во период од 22:00 до 03:00 часот, ќе се врши терестрична дезинсекција на подрачјето на градот против возрасни форми на комарци.

Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, ќе се прска првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни временските услови, во истите термини.

Од Град Скопје ги повикуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK