Прекинато водоснабдување на дел од улицата Максим Горки во Скопје

632223352400003b0121b8b3.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKОд ЈП Водовод и Канализација известуваaт дека денеска ( вторник ) поради изведување на водоводен приклучок од Ф 80 мм на ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бр.22 прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците на ул.Максим Горки од 09:00 часот до завршување.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK