Паркингот во Центар денеска е бесплатен

istockphoto-1183809886-612x612.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПо повод Македонските претседателски и парламентарни избори, од ЈП Паркинзи на општина Центар известуваат дека денеска паркиралиштата со кои стопанисува јавното претпријатие ќе бидат без наплата за сите граѓани.

Дирекцијата на ЈП Паркинзи на Општина Центар во катната гаража „Судска палата“ нема да работи, а сите услуги можат да се користат електронски на www.poc.mk.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и работењето на дирекцијата ќе продолжат од утре со вообичаено работно време.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK