–>

Мандолинскиот оркестар „Скопје“ на фестивал во Измир

kultura
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Мандолинскиот оркестар „Скопје“ од денеска до 11-ти овој месец ќе учествува на интернационалниот мандолински фестивал во Измир, Турција.

Под диригентска палка на Рамадан и Ерхан Шукри, мандолинскиот оркестар „Скопје“ како амбасадор на македонската музичка култура и уметност ќе ја претстави нашата држава на овој фестивал.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK