Без вода скопските улици „Св. Прохор Пчињски“ и „Пере Тошев“

voda
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Без вода денеска од 10:00 часот ќе бидат корисниците од улиците „Св. Прохор Пчињски“ и „Пере Тошев“.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна цевка ф-1“ на ул. „Св.Прохор Пчињски“

Жителите ќе бидат без вода до завршување на интервенцијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK