Без вода денеска Тафталиџе

bez-voda-960x640.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЈП „Водовод и канализација“ известува дека денеска, поради двоење во шахта на „Дамаска“ 11 б во населбата Тафталиџе, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Дамаска, Прашка и дел од Букурешка.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до санирање на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK