Без вода дел од Центар

Утре без вода дел од Чаир
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека денеска поради изведување на два водоводни приклучоци ф-80мм на улиците Мирче Оровчанец 15 и 20-ти Октомври 30, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истите улици.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK