Сиљановска-Давкова се сретна со поранешниот претседател Ѓорѓе Иванов: разменети искуства за престојниот период

IMG_20240416_200442_438.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо рамките на нејзината кампања, денеска кандидатката за претседателка на Македонија, Гордана Сиљановска-Давкова, во неформална и пријатна атмосфера се сретна со нејзиниот универзитетски колега и поранешен претседател на Република Македонија, професор д-р Ѓорѓе Иванов, во неговиот роден град Валандово,

Соговорниците, како што е наведено во соопштението, имаа можност да поразговарат на многу теми и да споделат искуства за кампањите, како и за двата мандати на поранешниот претседател кои беа исполнети со многу предизвици.

Тие заклучија дека размената на искуства и мислења се значајни за престојниот период во Македонија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK