Шалтерите за издавање готови документи во МРТВ ќе работат и во сабота

Шалтерите-за-издавање-готови-документи-во-МРТВ-ќе-работат-и.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМинистерството за внатрешни работи известува дека во сабота, на 30 декември, ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектот во МРТВ.

Работното време е од 08 до 16 часот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK