Партијата Левица ги поднесе листите за пратеници

received_944686217657807-800x506.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПартијата Левица ги поднесе листите за пратеници во сите шест изборни единици за претстојните парламентарни избори

„Како најбрзорастечка партија во Република Македонија и најбрзорастечко левичарско движење на континентот, Левица ќе настапи самостојно и ќе цели на двоцифрен број пратеници во Собранието на РМ – фактор кој нема да можат да го забиколат буржоаските партии“, велат од партијата Левица.

„На овие избори, да ја вратиме државата на народот“, додаваат од партијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK