ДЗР ги објави конечните резвизорски извештаи на Општина Бутел за 2021 година

dzr
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Државниот завод за ревизија денеска на својата веб страница ги објави Конечните ревизорски извештаи за извршената ревизија на финансиските извештаи и ревизија на усогласеност за 2021 година на Општина Бутел (3 сметки).

Во продолжение линкови од извештаите:

https://dzr.mk/…/230509-revizija-na-usoglasenost-2022

https://dzr.mk/sq/230511-revizija-na-usoglasenost-2022-komuna-e-butelit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK