Без вода дел од Бардовци

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Без вода утрово од 9:40 часот ќе бидат корисниците на  улицата 4/17 во Бардовци.Како што информира ЈП Водовод и канализација – Скопје, причина за прекинот е дефект ф-80 мм на оваа улица, а вода нема да има до неговото целосно санирање.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK