–>

Без струја, денеска, делови од општините Аеродром, Карпош и Гази Баба

Без-струја-денеска-делови-од-општините-Аеродром-Карпош-и-Гази.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„ЕВН Македонија“ известува дека, денеска, без електрична енергија, ќе останат делови од општините Аеродром, Карпош и Гази Баба.

Во периодот од 9 до 15 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од улицата Божин Николов-Силни во општина Аеродром. Во периодот од 9 до 13 часот струја ќе немаат корисниците од улицата Московска, зграда бр. 5 и бр. 7, а „Лондонска“, зграда бр. 4 б влез 1 околу „Скопски пазар – Тафталиџе“ во општина Карпош.

Како што информира ЕВН, во периодот од 9 до 16 часот, корисниците на булеварот Србија, околу бензинската пумпа „Окта“, во општина Аеродром, ќе бидат без електрична енергија.

Во периодот од 9 до 13 часот корисниците од улицата Љубица Георгиева, зграда бр. 5 во општина Карпош, ќе немаат струја.

Во периодот од 8.15 до 14.30 часот, корисниците од Сингелиќ – улица 1634, улица 1635, улица 4 и улица 6, во местото наречено Економија во општина Гази Баба, ќе бидат без струја.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK