Одлуки за учество на припадници на Армијата на вежби во Германија, Бугарија, Косово

Maкедонија-и-Португалија-ќе-соработуваат-во-одбраната.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВладата на денешната седница донесе и повеќе одлуки на предлог на Министерството за одбрана, меѓу кои и за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македонија за учество на вежбата „BEYOND HORIZON 24“, во Република Бугарија, за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македонија за учество во НАТО операцијата „КФОР“ во Република Косово и за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македонија за учество на вежбата „Combined Resolve 24-2“ во Сојузна Република Германија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK