„Нашата фејсбук страница беше мета на хакерски напад“, објави Македонскиот дипломатски синдикат

Screenshot-2024-03-19-215624.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМакедонскиот дипломатски синдикат извести дека нивната фејсбук страница била мета на хакерски напад.

„Во моментов повторно е активна и ставена во функција. Напоменуваме дека сите објави во последните 48 часа се направени без наша авторизација и истите ќе бидат отстранети“, велат од Македонскиот дипломатски синдикат.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK