Налепниците со НМК ќе бидат бесплатни за граѓаните, објави МВР

DSC_3815.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМинистерството за внатрешни работи oдлучи налепниците со ознаката НМК да бидат на товар на МВР.

„Налепниците ќе бидат бесплатни за граѓаните и ќе треба да се залепат на регистарските таблици“, објави МВР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK