Началникот на Генералштабот на Армијата во Софија ќе учествува на конференција на началници на ГШ на балканските земји

gjurcinovski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, ќе учествува на шеснаесетата конференција на началниците на Генералштабови на Армиите на балканските земји, што се одржува во Софија, најавува Министерството за одбрана.

Од Канцеларијата за воени односи со јавноста при Министерството за одбрана информираат дека генерал Ѓурчиновски, денеска и утре ќе биде во работна посета на Република Бугарија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK