Меџити на средба со уметниците кај Скопсиот аквадукт

medziti-akvadukt-4.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKДенес, претседателот на Демократското Движење, Изет Меџити истовремено носител на Листата за пратеници од коалицијата ВЛЕН во првата Изборна единица, кај Скопсиот аквадукт реализираше средба со уметници, кои низ годиниве придонеле во областа на уметноста и културата кај нас.

Тој истакна дека вреди да се даде максимумот во поддршка на нашите уметници, инвестирајќи во контуинитет во областа на културата, приоритет кој го развива нашето општество и новите генерации.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK