Меџити: Изградбата на Поликлиника Сарај е во завршна фаза, следните денови ја пуштаме во употреба

Меџити-Изградбата-на-Поликлиника-Сарај-е-во-завршна-фаза-следните.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМинистерот за здравство д-р Фатмир Меџити информира дека изградбата на Поликлиниката Сарај при Здравствен Дом – Скопје е во завршна фаза и во следните денови треба да биде пуштена во употреба.

– Ново, убаво, чисто и средено! Изградбата на Поликлиниката Сарај е во завршна фаза и за неколку денови ја пуштаме во употреба! Горд сум што изминатиов период направиме сериозно зајакнување на јавното здравство преку инвестирање во инфраструктурата, набавка на нова медицинска опрема, нови лекови и вложување во човечкиот капитал како една од најважните карика во здравствениот систем, истакнува Меџити.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK