Манифестација „Цртање на асфалт“ по повод Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј

crtanje-na-asfalt
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЈУ Детски културен центар – Карпош, Скопје традиционално и годинава ќе ја реализира манифестацијата „Цртање на асфалт“ по повод 24 Мај, Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј.
Од Славица Стефановска
06:58, 23 мај, 2023
Манифестација „Цртање на асфалт“ по повод Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј

Скопје, 22 мај 2023 (МИА) – ЈУ Детски културен центар – Карпош, Скопје традиционално и годинава ќе ја реализира манифестацијата „Цртање на асфалт“ по повод 24 Мај, Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј.

Манифестацијата ќе се одржи на отворено на просторот ПЛОЧНИК во Општина Центар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK