ЛИДЕР со ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО: Филипче кампања ќе води со Ауди од стотина илјади евра!

filipche-audi-960x540
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Носителот на изборната единица 4 на СДСМ, Венко Филипче, се подновил со нов џип Ауди Q8, кој вреди стотина илјади евра – дознава Радио Лидер.Како што дознаваме, во изминатите денови Филипче може да се забележи по скопските улици во неговата нов автомобил кој вреди помеѓу 70.000 и 110.000 евра.

Станува збор за автомобил кој е луксузен за платата на доктор специјалист, која во овој момент не знаеме дали му стига редовно на поранешниот министер – затоа што истиот се уште нема регулиран статус на Клиниката за неврохирургија, иако редовно се слика како оперира таму.

Станува збор за автомобил кој е луксузен за платата на доктор специјалист, која во овој момент не знаеме дали му стига редовно на поранешниот министер – затоа што истиот се уште нема регулиран статус на Клиниката за неврохирургија, иако редовно се слика како оперира таму.

Венко Филипче како министер беше познат по десетици коруптивни скандали, па којзнае, можеби и некој близок пријател му го позајмил ова возило на Филипче исто како пријателот на Артан Груби.

Цела вест

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK