Лични документи можат да се подигнат и во сред

Пунктовите-за-фотографирање-и-издавање-на-лични-документи-утре-и.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо пресрет на претстојните претседателски избори што ќе се одржат во среда на 24 април 2024 година, Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека Одделот за граѓански работи, односно сите отсеци за управни работи на оваа организациона единица при МВР на 24.04.2024 ќе работат за издавање на лични документи со работно време од 08.00 до 19.00 часот.

Исто така, граѓаните на Скопје, ќе можат своите лични карти да ги подигнат во полициските станици во Скопје.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK