Изјава на претседателката на работната група за уставни измени Маргарита Цаца Николовска (во живо)

ПРЕТС
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Изјава на претседателката на Работната група за подготвување на предлог-иницијативата за потребата од измени на Уставот Маргарита Цаца Николовска по седницата на која требаше да биде усвоен деловникот за работа.Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK