Иницијатива за измени и дополнувања на Законот за рестриктивни мерки и други закони

Иницијатива-за-измени-и-дополнувања-на-Законот-за-рестриктивни-мерки.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВладата на Република Северна Македонија, на предлог на Министерството за надворешни работи, дискутираше околу предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за рестриктивни мерки и со консензус, едногласно, изрази политичка волја да се поднесе закон до Собранието на Република Северна Македонија, којшто ќе биде усогласен со македонското законодавство.

Исто така, ќе бидат иницирани измени и на други закони, на коишто ќе имаат одраз измените на Законот за рестриктивни мерки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK