Европската демократска партија избра членови на Централното претседателство

Европската-демократска-партија-избра-членови-на-Централното-претседателство.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕвропската Демократска Партија одржа седница на Централното собрание на кое ги избра членовите на Централното претседателство и другите раководни тела на партијата.

За потпретседатели на партијата се избрани Бастри Бајрами и Фатри Салиу, а за генерален секретар Алтрим Мамути.

На истиот состанок за организационен секретар е избран Илбер Сејфедини, а за секретар за односи со јавноста Лиридон Усеини кој истовремено е и портпарол на партијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK