Делови од Радишани и Волково без струја

Без-струја-делови-од-општините-Гази-Баба-и-Петровец.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН Македонија АД извести дека н 3 јуни ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од Волково лоцирани на потегот од кружниот тек кон село Кучково. (општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 11.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Ѓоре Ѓоревски, лоцирани на третиот влез во населба Радишани. (општина Бутел )

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK