Дел од улиците во Аеродром денес ќе бидат затворени поради градежни активности

soobrakjaen-rezim_.png
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПоради изведување градежни активности, денеска изменет режим на сообраќај ќе има во дел од скопската Општина Аеродром.

„На ден 29 јуни (сабота) на ул. ‘Борис Кидрич’ од крстосница со Ул. ‘Симеон Кавракиров’ до крстосница со Бул. ‘Кузман Јосифовски Питу ‘ – Општина Аеродром ќе се изведуваат градежни активности (гребење), па поради тоа ќе има изменет режим на сообраќај на наведените улици, информираат од изведувач на работите, компанијата ‘Гама градба’“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK