Дебата „Државна матура или приемен испит на факултет“

fakultet
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Дебата на тема „Државна матура или приемен испит на факултет“ денеска ќе се одржи во просториите на Универзитетот ФОН.

На дебата, која е во организација на Американскиот универзитет на Европа, ќе присуствуваат поранешните министри за образование Мила Царовска и Никола Тодоров, како и продеканот за настава на ФЕИТ проф д-р Соња Геговска Зајкова, директорката на СМУГС „Д-р Панче Караѓозов“ Маја Салиу и генералниот секретар на Сојузот на средношколци Влатко Стојковски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK