ЦУК: Падна карпа на булеварот „Никола Карев“ после влезот на касарната „Илинден“, во Скопје

ЦУК-По-сообраќана-незгода-на-територија-на-Грција-тамошните-повредени.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПреку единственствениот повикувачки број за итни случаи 112 во ЦУК била добиена пријава за падната карпа на булеварот „Никола Карев“ после влезот на Касарна „Илинден“, во Скопје.

„Регионалниот ЦУК Скопје известува дека веднаш ги информирале надлежните од Град Скопје за итниот случај, по што ќе превземе мерки Градот преку своите служби“, соопштија од центарот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK