Без вода дел од ул. „11 Октомври“

Поради-дефект-без-вода-Драчево-Долно-Лисиче-Студеничани-Батинци-Морани.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПрекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците на дел од ул. „11 Октомври“ поради уличен дефект ф-100 мм на таа улица во близина на „Осигурување Кјуби Македонија“.

Како што соопшти ЈП Водовод и канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато во 9:00 часот и ќе трае до отстранување на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK