Без струја делови од Бутел и Кисела Вода

struja_43535443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЕВН Македонија АД известува дека без електрична енергија ќе останат делови од општините Бутел и Кисела Вода.Без струја, во периодот од 08.30 до 15.00 часот, ќе бидат корисниците на дел од Визбегово во општина Бутел.

Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците на дел од улицата Фредерик Шопен во општина Кисела Вода ќе останат без електрична енергија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK