Апасиев: Денес свикуваат итна седница, сакаат да шверцаат Изборен законик

apasiev.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Нели некни се ‘распушти’ Собранието. Епа, априлилили било. Еве денес свикуваат итна седница. Сакаат да шверцаат Изборен законик, на три дена пред кампања“, пишува на социјалните мрежи, претседателот на партијата Левица, Димитар Апасиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK