ZERO подари свечени фустани на девојчиња во згрижувачки семејства

Brand ZERO donacija na fustani (14)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ZЕRO BRЕND донираше два фустани од својата колекција за полуматурскaтa и матурската прослава на две девојчиња сместени во згрижувачки семејства.
ZЕRO им ја посакува целата среќа на овој свет и ја поздравува грижата на СОС Детско Село за своите штитеници, како и потребата компаниите да ја подигнат својата општествена одговорност за поддршка на младите од ранливи категории.

Модната куќа ZERO е најмладата членка на групацијата Фероинвест/Централинвест и деновиве ќе ја објави својата нова колекција за летната сезона која е пред нас.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK