–>

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Мажи на годината 2023 ќе се одржи на 20.12.2023

viber_image_2023-11-16_13-35-43-736
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Би сакале да ве известиме дека поради најавата за ограничено движење на 29ти ноември по повод Министeрскиот Совет на ОБСЕ, Официјалниот избор на Мажи на годината се одложува и истиот ќе се одржи на 20ти декември.Локацијата останува иста, Хотел Double Tree by Hilton  Ви благодариме на разбирањето.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK