На Шер и беше одбиено старателството над синот, фотографирана е со 40 години помлад дечко

На-Шер-и-беше-одбиено-старателството-над-синот-фотографирана-е.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKШер (77) сподели фотографија на X со помладото момче Александар „АЕ“ Едвардсон (38). На фотографијата изгледа како да плаче додека го гушка.

„Љубовта е љубов“, напиша Шер на фотографијата. Двајцата почнаа да се забавуваат во ноември, но се шпекулираше дека раскинале минатата пролет. Во текот на есента тие повторно беа заедно. Шер ја објави оваа фотографија само еден ден откако и беше одбиено привременото старателство над имотот на нејзиниот син Елајџа Блу Алман.

Таа побара контрола врз финансиите на нејзиниот 47-годишен син на крајот на декември, бидејќи стравува дека тој не може „да управува со сопствените финансиски средства“ поради наводна злоупотреба на дрога. Односно, верува дека „секакви средства што ќе стигнат до него веднаш ќе бидат потрошени на дрога, оставајќи го без средства за живот, доведувајќи го во опасност неговиот живот“.

Во новиот документ, од четвртокот, Шер тврди дека нејзиниот син исчезнал. Во четвртокот, Алман се спротивстави на тврдењата на неговата мајка во судскиот поднесок. „Контрола на имотот во овој момент не е неопходно, нема причина да се назначи таков човек, предложениот контролор нема право на првенство и предложениот контролор не е способен да ги извршува своите должности“, се наведува во неговите правни документи.

Два дена пред тоа, Алман поднел барање за развод од неговата сопруга Мариангела Кинг.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK