Известување за времен режим на улица Александар Урдаревски на 16.05.(вторник) и 17.05.2023г.(среда)

Ulici-i-patista
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЈП Улици и патишта Скопје ги известува граѓаните дека поради изведба на градежни активности за асфалтирање на коловозот на улицата Александар Урдаревски со прв слој асфалтна маса, во општина Бутел, на потегот од  населено место Кучевишка бара кон обиколницата, деновиве ќе биде воспоставен времен сообраќаен режим.Времениот режим ќе биде обележан со соодветна сигнализација, а асфалтирањето ќе се одвива утре на 16.05.2023 година (вторник) од 8 ч наутро до 14 часот попладне во едната насока и на 1705.2023г.(среда) на  во истиот временски период на другата спротивна насока.

ЈП Улици и патишта Скопје  апелира до сите учесници во сообраќајот да бидат внимателни и да ја прилагодат својата брзина на движење според условите на патот.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK