Без струја дел од скопската улица „Трета македонска бригада“

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од Општина Аеродрон, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Во периодот од 10:00 до 13:00 часот без напојување со електична енергија ќе останат корисниците од улицата „Трета македонска бригада“, во делот од објектот на „МЕТРО АД“ до капијата на објектот на „Жито Лукс“, Општина Аеродром.

Leave A Comment