–>

Денеска без струја делови од Чаир и Кисела Вода

Денеска-без-струја-делови-од-Чаир-и-Кисела-Вода.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„ЕВН Македонија“ известува дека, денеска, без електрична енергија ќе останат улици во општините Чаир и Кисела Вода.

Во периодот од 8 до 10 часот, без струја ќе бидат корисниците од улицата Роналд Реган, од бр. 4 до бр. 20, како и корисниците од улицата Благоја Паровиќ, од бр. 4 до бр. 20, во општина Чаир.

Во периодот од 9 до 11 часот, без струја ќе останат и дел од корисниците од улиците Серска и Востаничка, а во периодот од 12 до 15 часот дел од корисниците од улицата Невена Георгиева-Дуња во општина Кисела Вода.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK