Денеска без струја дел од Центар

Едно-училиште-и-неколку-улици-во-Ѓорче-денеска-без-струја.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПоради планирани прекини на ел. енергија во електродистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија, без ел. енергија ќе бидат следните корисници:

Од 08,30ч до 10,30ч корисниците од ул. Загребска и црквата Св. Јован Крстител ( о. Центар).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK