Дел од општина Центар без вода

Утре без вода дел од Чаир
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKОд ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека дека поради реконструкција на водоводна мрежа на ф100 мм на Кеј 13 Ноември бб, во периодот од 8.30 часот, па сѐ до завршување на работата, без вода ќе останат корисниците од населбата Маџир Маало (општина Центар).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK