Без вода улиците „Спиро Црне“, „Сава Миахилов, „Тодор Чопов“, „Томас Минцер“ и „Радован Ковачевич“

voda_35353535
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради дефект ф.80 на ул.„Спиро Црне“ 80, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул „Сава Миахилов, „Тодор Чопов“, „Томас Минцер“ и дел од улицата „Радован Ковачевич“.Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје,  прекинот со водоснабдувањето ќе биде од 8:00 часот до санацијата на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK