Без струја неколку скопски општини

struja_43535443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од „ЕВН Македонија“ АД известуват дека денеска без електрична енергија ќе останат:– во периодот од 8.30 до 12 часот дел од корисниците од Горно Нерези (општина Карпош),

– во периодот од 8.30 до 14.30 часот корисниците од селата Тогинци, Катлановско Блаце, Кожле и Бадар во Катланово (општина Петровец),

– во периодот од 9 до 12 часот дел од корисниците од улицата Тодор Ципоски-Мерџан ( општина Ѓорче Петров),

– во периодот од 12 до 16 часот корисниците од селата Горњани и викендичките од Горњане (општина Чучер Сандево).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK