Без струја Карпош, Бутел и Сопиште

Утре и задутре Чучер Сандево без струја
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKРегионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Бутел, Карпош и Сопиште.

– Од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците на улица Александар Урдаревски, околу ресторан Бон Бон во општина Бутел;

– Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците на улицата Борка Талевски, бр.60 во општина Карпош;

– Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од село Чифлик во општина Сопиште.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK