Без струја денеска неколку скопски општини

struja_56757756
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKРегионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска, без електрична енергија ќе останат делови од општините Аеродром, Гази Баба, Ѓорче Петров и Кисела Вода.

 

· од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од улица Гаврил Константиновиќ во населба Лисиче. (Општина Аеродром)

· од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од улица Финска во населба Ченто. (Општина Гази Баба)

· од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од улица Никола Вукмировиќво населба Ѓорче Петров. (Општина Ѓорче Петров)

· од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од улица Киро Фетак во населба Драчево. (Општина Кисела Вода)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK