Без струја делови од општините Карпош, Кисела Вода, Чаир и Ѓорче Петров.

57420701_1221860271320747_6163787985457250304_o.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПоради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош, Кисела Вода, Чаир и Ѓорче Петров.

· Од 11,00 часот до 13,00 часот булеварот Партизански Одреди бр.93 влез 4 во општина Карпош;

· Од 09,00 до 14,00 часот дел од улицата Дарвинска, населба Драчево во општината Кисела Вода;

· Од 08,30 до 13,00 часот улицата Славеј Планина, дел од улицата Прохор Пчински кон џамијата, дел од улицата Пластичарска, објектите околу Мармарис, улицата Топанска и објектите околу Теќето во општина Чаир;

· Од 09,00 до 15,00 дел од корисниците на улицата 103 од кружен тек Волково кон црквата во општина Ѓорче Петров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK